opc_loader

Verzending: Tenzij anders vermeld, zal uw bestelling verzonden worden op de eerste werkdag nadat we uw betaling correct ontvangen hebben.  Brievenpost gebeurd non-prior en ontvangt u na 2 à 3 dagen. Pakketjes worden via DPD verzonden.  Zodra we uw DPD-pakket verzenden krijgt u van ons via uw e-mailadres een TrackTrace-nummer, zodat u het pakket kunt volgen. Bij afwezigheid krijgt u een briefje in uw brievenbus en kan U het pakketje opnieuw laten aanbieden of afhalen op een door u aangeduid DPD-afhaalpunt (handig wanneer U uit werken gaat). U kan er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het pakketje op uw werk te laten afleveren. In België ontvangt u het pakketje binnen 1 à 2 werkdagen.

Bij print-on-demand vertrekt in regel altijd rechtstreeks vanuit de drukkerij, in de communicatie met de drukkerij staat het e-mailadres van de klant altijd in CC zodat deze optimaal op de hoogte blijft van de voortgang en leveringsmomenten. Wanneer een zending verloren gaat neemt u contact op met Carola Van den Wijngaert, zij onderneemt dan de nodige stappen.  Bij verzendschade moet u zelf het initiatief nemen om zich te wenden tot DPD of bPost en hiervan aangifte te doen binnen de 3 dagen na ontvangst. Carola Van den Wijngaert is niet verantwoordelijk voor de veroorzaakte verzendschade. Voorlopig verzenden wij enkel in België. 

Verzendkosten: Voor brievenpost worden de gangbare posttarieven gehanteerd (non-prior niet-genormaliseerde verzendingen volgens afmeting/gewicht), de verzendingskosten worden voor het afrekenen duidelijk aangegeven tijdens de bestelprocedure.  Voor verzending en verwerking van pakjes rekenen wij een flatfee aan van 6,95 euro. 

 

.