opc_loader

Betalen
Te verzenden aankopen zijn betaalbaar via de online-betaalmodume op de website (PayPal, Payconic, ApplePay, Bancontact, Visa of Mastercard ) of door voorafgaandelijke overschrijving op rekeningnummer: IBAN: BE41 7310 1354 4710 - BIC: kredbebb - op naam van Carola Van den Wijngaert. 
Uw bestelling is volledig en bevestigd na ontvangst van een bevestigingsmail van onze kant, en/of indien van toepassing, van zodra we voor de betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben.  Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kan Carola Van den Wijngaert niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van uw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.
Het hele bestelproces loopt over een beveiligde verbinding (https),  het betalingsproces verloopt via PayPal of Pay.nl. Wanneer de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft Carola Van den Wijngaert passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt Carola Van den Wijngaert voor een veilige web-omgeving.